Direktlänk till inlägg 3 november 2013
Igår var jag till Närsen, hälsade på farbror, Gudrun, Lotta, Albin och Moa. Hela gänget hade varit uppe före tuppen och eldat igång bastun som korven mm skulle rökas i. Jag kom lagom till att mina korvar va klara. Väldigt intressant och gott.
Innan vi kollade korvarna så grillade vi brattburgare på glödbädden i bastun.
Jag hade korv i röken, de andra hade korv, röding, älghjärtan, tjäderbröst och mycket annat gott.
Tog med mig min korv när jag åkte hem. Det fick bli en kall Urquell pilsner och Vikabröd med vildsvinskorv, älgkorv och röding till förrätt.
Bastun
Korvarna i taket
jag och Gudrun i röken
Mina korvar
Lotta tar kort över Närsen
Förrätts mackor hos mamma och pappa
Husoms nattcyklare påväg hem
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | |||||||
4 |
5 |
6 |
7 | 8 | 9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
||||
|